Ανακαλύψτε την αξία του καλού φαγητού!

Η γαστρονομία αποτελεί πλέον μέρος της εμπειρίας στις διακοπές και εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό. Οι έμπειροι και ευρηματικοί σεφ μας βάζουν όλη τους την τέχνη για να σας προσφέρουν μοναδικές γεύσεις που θα σας συναρπάσουν. Τα αγνά και προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, το ιδανικό pairing, το αριστοτεχνικό σερβίρισμα είναι όλα αυτά τα στοιχεία που συντελούν στη χαρά της απόλαυσης. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει δύο εστιατόρια και μπαρ

Το κεντρικό εστιατόριο

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πρωινό που θα θέλατε να μην τελειώσει. Το βράδυ απολαύστε μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία με θεματικούς μπουφέδες, με μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα για να ικανοποιήσουν και τις πιό υψηλές απαιτήσεις. Συνοδεύονται από ελληνικά κρασιά από το κελάρι μας.

Ώρες λειτουργίας

07:30–10:00 & 19:00–21:00

Εστιατόριο Veranda

Ένα υπέροχο a la carte μενού για το γεύμα σας, το οποίο περιλαμβάνει μια λαχταριστή ποικιλία από ελληνικά και μεσογειακά πιάτα μαγειρεμένα με σπιτική φροντίδα. Μοναδικές γεύσεις συνδυασμένες με εκλεκτά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα θα σας μυήσουν στη μαγεία του pairing. Αφήστε όλες τις αισθήσεις σας να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, απολαμβάνοντας τα καταπληκτικά πιάτα μας σε ένα γαλήνιο σκηνικό, ατενίζοντας την ομορφιά και την απεραντοσύνη του Αιγαίου πελάγους.

Ώρες λειτουργίας

13.00 – 22.00

Sea View Bar

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πρωινό που θα θέλατε να μην τελειώσει. Το βράδυ απολαύστε μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία με θεματικούς μπουφέδες, με μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα για να ικανοποιήσουν και τις πιό υψηλές απαιτήσεις. Συνοδεύονται από ελληνικά κρασιά από το κελάρι μας.

Ώρες λειτουργίας

10:00–00:00

Private Dinner

Στο πανέμορφο περιβάλλον του ξενοδοχείου μας μπορούμε να σας ετοιμάσουμε ένα αξέχαστο σκηνικό

Για τα νεόνυμφα ζευγάρια, για επετείους ή απλά για την απόλαυση μοναδικών ρομαντικών στιγμών η ιδιωτική τραπεζαρία είναι η τέλεια επιλογή. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο σκηνικό για ένα ιδιωτικό δείπνο υπό το φως των κεριών κάτω από τα αστέρια με ένα ειδικό μενού από τον κατάλογο του ξεχωριστού μας μενού. Εκλεκτές δημιουργίες από τους σεφ μας, συνδυασμένες με εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, που θα σας μαγέψουν!

Διαθέσιμο έπειτα από ζήτηση

ROOMS & SUITES

To Blue Bay Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που αναζητούν ηρεμία και ιδωτικότητα. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, προσεγμένο στην κάθε λεπτομέρεια απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας. Αν έχετε επιλέξει το Blue Bay Hotel για το μήνα του μέλιτος ή για την επέτειό σας, ξέρουμε πως να σας τα κάνουμε αξέχαστα!

PRIVATE MENU

Greek Menu “Symposium”

Chef’s welcome – amuse bouche
Salad from the sea and the land: seafood, purslane, valerian, fennel, sea lettuce, blackcurrant pearls
Red mullet “Trahanotto” with mussels, shrimps and saffron from Kozani
Pomegranate and “Moshato Limnou” wine sorbet
Lamb fillet with mashed purple potatoes, greek figs and raisins and sea bacon
Greek sweets with pepper ice cream

Full Moon in the Mediterranean Menu

Chef’s welcome – amuse bouche
Salad with quail breast fillet, tomato confit, marinated quail egg, smoked mayonnaise with blood orange
Fresh salmon and scorpion fish tartar with avocado, mango and truffle caviar
Cranberries and “Santorini Vinsanto” wine sorbet
Veal fillet, shrimps, baby spinach, various vegetables, reduction eschallot, red grapes
White chocolate emulsion with rose syrup, fruits and rose chocolate

PRIVATE MENU

Greek Menu “Symposium”

Chef’s welcome – amuse bouche
Salad from the sea and the land: seafood, purslane, valerian, fennel, sea lettuce, blackcurrant pearls
Red mullet “Trahanotto” with mussels, shrimps and saffron from Kozani
Pomegranate and “Moshato Limnou” wine sorbet
Lamb fillet with mashed purple potatoes, greek figs and raisins and sea bacon
Greek sweets with pepper ice cream

Full Moon in the Mediterranean Menu

Chef’s welcome – amuse bouche
Salad with quail breast fillet, tomato confit, marinated quail egg, smoked mayonnaise with blood orange
Fresh salmon and scorpion fish tartar with avocado, mango and truffle caviar
Cranberries and “Santorini Vinsanto” wine sorbet
Veal fillet, shrimps, baby spinach, various vegetables, reduction eschallot, red grapes
White chocolate emulsion with rose syrup, fruits and rose chocolate